2014. augusztus 26., kedd

Kínos pillanatok szex közben

Nem mehet mindig minden tökéletesen. Szex közben sem... Hiszen áteshetsz néhány kínos pillanaton, amelyekre jobb felkészülni, hogy úrrá tudj lenni rajtuk.

A szexet általában gyertya- vagy holdfénybe burkolt selymes bőrök találkozásával, izzó tekintetekkel és vad sóhajokkal ábrázolják a könyvekben és a moziban. Az biztos, a kedvenc romantikus filmekben biztosan nem történhetnek meg azok a malőrök, amelyek a mindennapokban kínos helyzetek sorát idézhetik elő, és ami a legrosszabb: kizökkenthetnek a bódultságból.

Azt elnézed szeretett társadnak, hogy például soha nem teszi a szennyes-tartóba a levetett zoknijait, vagy hogy sörös lehelettel ad csókot. De vajon ő is elnézi (talán el is felejti) a te kínos pillanataidat, amelyek akkor történnek, amikor te szexin a karjaiban fekszel?

Nedves élvezet

Kezdjük a végeredményt tekintve talán legkínosabbal és talán a leggyakrabban előfordulóval. Bár sokak tapasztalata szerint a vizelési inger (bizonyos fokig) fokozza a kéjérzetet, azért egy idő után már inkább zavar, hogy ölelés közben egyre többször, majd szinte állandóan arra koncentrálsz és gondolsz: nehogy foltot ejts a lepedőn. Hogy mit tegyél a kínos jelenet elkerülésére? Nagyon egyszerű: hidd el, partnered természetesnek fogja venni, ha két perces szünetet kérsz, megígérve, hogy sietsz vissza. Hiszen ha menni kell, hát menni kell. És ha mégis megtörténik a baleset, két dolog közül választhatsz: vagy úgy teszel, mintha a foltot egy másfajta testnedv okozta volna vagy pironkodva bevallod neki: "bepisilsz tőle"...

Leheletnyi csók

Alig melegszel bele vágyaid kiteljesítésébe, amikor csókot váltva megcsap valamelyikőtök rossz lehelete? Nem vagy könnyű helyzetben, mert ha a saját szájszagodról van szó, még gyorsan kiszaladhatsz a mosdóba egy kis fogpasztát ízlelni. Ám ha szerelmed tárgya evett fokhagymától dús fűszeres vacsorát, vagy ivott erősebb bukéjú italt, nem támadhatsz neki, hogy most azonnal rágjon el egy rágógumit. Viszont előjátékként javasolhatod, hogy mossatok közösen fogat a fürdőszobában. Ezek után már azon se csodálkozz, ha ott is maradtok fehér fogkrémtől illatozva.

Zajos csattanások

Nos igen, két izzadó, összeragadó test egymásnak feszülése óhatatlanul is zajjal, olykor meglepő hanggal jár. Az eléggé félreérthető hangok egyikét (a nők számára talán a rémálmok mumusát) a vaginába szorult levegő hirtelen kiáramlása okozza. Ezek a zajok, bár nyilván eléggé figyelemfelhívóak és nem éppen vonzóak, gyakoriak és elkerülhetetlenek, egy igazán bemelegedett szeretkezés közepén. Bár a nőket ez a hang sokkal jobban zavarja, mint az erősebbik nemet - hiszen ők férfiasságuk erőteljességét hallják benne -, ha másképp nem megy, kezeld elegánsan. Kuncogj egyet, és súgd a fülébe: "ez is csak miattad van".

Sírás szex közben

Nem szokatlan, hogy a nők elsírják magukat szex közben, vagy közvetlenül azután. Számos oka lehet az efféle reakciónak. Pszichológiai szinten, talán az orgazmus élményének közelsége és intenzitása következtében az érzés hatása alá kerülnek. Ha partnered könnyei erednek útnak, akkor talán arról van szó, hogy egy olyan kellemetlen, friss élményre emlékezik vissza, ami szexuális traumát okozott számára. A lényeg, hogy mindegy, mi az oka a sírásnak, ne borulj ki. Légy szerető, elfogadó és támogasd a partnered. Ha szeretnéd megtudni, hogy miért van ez így, ne szeretkezés közben kérdezz rá, tartogasd későbbre.

Fájdalmas balesetek

Vörösre szorított csuklók, összekoccanó fejek, hajhúzás és könyöklés... Ismerős? Szinte mindennapos balesetek ezek. Különösen akkor, ha társad nálad valamivel nagyobb termetű, vagy ha a helyszín nem éppen szexre alkalmas. Ha nagyon ódzkodsz az ilyen helyzetektől a legegyszerűbb, ha elkerülöd az autó méretű örömhelyeket. De ne csinálj belőle nagyobb gondot a kelleténél. Egy puszi a sérülésre és máris újra fellángolhat a szenvedély...

Valóságos balesetek

Előfordulhat, hogy a nagy hevületben túllépsz az egyébként normálisnak vélt határon és nem éppen bölcs döntéseket hozol: olyan szexuális kísérletezésekbe is beleegyezel, ami előre veszélyt rejt magában. Ha újító és vágyfokozó kedved van, és hagyod, hogy olyasmi is bekerüljön "helyekre", aminek nem ott lenne a "helye" előfordulhat, hogy beszorul és baleset történik. Ebben az esetben ne restelljetek orvost hívni. Hidd el, a mentősök már sok mindent láttak. Felépülésetek után már csak pikáns emlékként fogtok kalandotokra gondolni.

km

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése