2014. augusztus 28., csütörtök

Az orgazmus ezeregy éjszakája 1


A Tantra, a Tao és a Kámaszútra tanításai a nyugati szexkultúra hiányzó elemei. Összeállításunk második részéből hasznos tudásra tehetsz szert, melyet alkalmazva még a hideg éjszakák is felforrósodnak.

Az európai ember kezdetben kissé idegenül tekint az órákig elnyújtott szerelmi aktusra, vagy a magömlés nélküli orgazmusra. Pedig érdemes megtanulni, hogyan uralhatjuk a gyönyört, hiszen így lelkileg és fizikailag sokkal kielégítőbb szexuális élményekben lehet részünk.

A belső nevetés

Ez az egyik legfontosabb Tao-gyakorlat, még azon nők számára is, akik látszólag nem tudnak mit kezdeni az erotikával. Ehhez azonban először meg kell tanulnod szeretni - önmagad. Csukd be a szemed, és lélegezz tudatosan. Vond össze a szemöldököd, és próbálj meg a lehető legdühösebben nézni - közben vedd észre, hogy akaratlanul is visszatartod a lélegzeted. Most lazítsd el arcizmaid, és képzeld el, hogy tiszta szívből nevetsz - ugye, milyen intenzíven áramlik a levegő a testedben? Koncentrálj olyan érzésekre, amik valaha feltörtek belőled, de ne konkrét emlékekre. Rendszeres gyakorlással eljuthatsz odáig, hogy ez az érzés akár stresszhelyzetben is automatikusan előjön, és segíteni fog ellazulni és igazán élvezni az erotikát.

Huang Jing

Vannak olyan férfiak, akik képesek úgy eljutni a csúcsra, hogy nem következik be magömlés. A sperma - képletesen szólva - nem kifelé, hanem visszaáramlik. Azok a férfiak, akik ilyen módon irányítani tudják a folyamatot, nagyon intenzív, egész testre kiterjedő orgazmust élnek át. Ehhez "mindössze" azt az állapotot kell elérni, hogy szex közben is jelen legyen az ember minden érzékelésével, és valóban az okozzon neki gyönyört, ami akkor és ott történik, nem pedig valami megszokott érzés a múltból.

Párnák között

A párnák nélkülözhetetlen kellékei a távol-keleti erotikának. Az ősi kínában rendkívül kedveltek voltak a hold vagy szarv alakú párnák, amelyek a testhelyzet megváltoztatásával könnyebbé tették a nők számára a kielégülést. A test egyes részeit külön-külön is alá lehet támasztani, így nem a comb görcsölése köti majd le a figyelmünket, hanem az élvezetek.

A Millió Arany pontja

A kínaiak a végbélnyílás és herezacskó közötti részt hívják így, ahol az ondóvezeték egyik külső szakasza húzódik, izgalmi állapotban könnyen kitapintható. Ha közvetlenül az orgazmus előtt erősen, de fájdalommentesen megnyomod ezt a pontot, a magömlés nem következik be, így kedvesed továbbra is üzemképes állapotban marad. Persze időbe és gyakorlásba telik, mire megtanulod uralni ezt a pontot, de akkor kedved szerint húzhatod el a szerelem kiteljesedését. A más néven Jen-Mo pontnak hívott rész ritmikus nyomkodása, masszírozása viszont pont ellenkező hatást fejt ki, fokozza az izgalmat és sietteti az orgazmust.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése