2014. augusztus 28., csütörtök

Az orgazmus ezeregy éjszakája 2


A Tantra, a Tao és a Kámaszútra tanításai a nyugati szexkultúra hiányzó elemei. Összeállításunk második részéből hasznos tudásra tehetsz szert, melyet alkalmazva még a hideg éjszakák is felforrósodnak.

Orgia a'la Tantra

A Tantra hosszú szerelmes éjszakái legendás hírűek. Mindössze három dolog van, ami tabunak számít: a sietség, a kapkodás, és a ridegség. A klasszikus Maithuna elengedhetetlen kellékei a friss gyümölcsök, a virágok, az italok, a füstölők vagy más illatok és a gyertyák. A szertartás közös fürdőzéssel kezdődik, utána kölcsönösen beolajozzák és megmasszírozzák egymást a szerelmesek. Végül nyújtózással vagy tánccal lazítják el testüket, majd kezdődhet a másik minden porcikájának felfedezése: a férfi lágyan, élvezetesen simogatja a nő testét a lábujjaktól kezdve lassan, felfelé.

Szerelmi lazítás

A keleti szerelmi rituálék mindig nyújtózással kezdődnek, amilyen például a Hatha jóga néhány gyakorlata is. Ezek a pozíciók megfeszítik a testet, segítik az energiák szabad áramlását, és felpezsdítik a nemi szerveket is.

Macska: Térdelj le, hajolj előre, az alkarod fektesd a földre, a csípőd emeld a magasba. Lazítsd el a tested, majd emeld fel a fejed, és nyújtózkodj, mint egy macska. Kuporodj össze, majd lassan ismételd meg.

Kobra: Feküdj hasra, és lazíts. A tenyered helyezd a padlóra, az ujjhegyek egymás felé nézzenek. Emeld fel a felső tested, a fejed hajtsd hátra, és nyújtsd ki a nyelved, amennyire csak tudod. Lazulj el, és egy pillanatig tekeregj úgy, mint egy kígyó.

Masszázs

A masszázs kiválóan alkalmas arra, hogy a partnerek megismerjék egymás aktív és passzív részeit. A kellemes masszázs titka az olaj: dörzsöld össze a tenyereden, amíg az olaj fel nem melegszik, majd kezdd el masszírozni a fülcimpákat, aztán pedig a nyakat a tarkó felé haladva. Ha a kedvesed teljesen ellazult, masszírozd a nyakcsigolyák legfelső végén levő pontot. Lassan haladj egyre lejjebb, és gyúrd át a test minden egyes részét, váltogatva az erős és gyengéd érintéseket, néha csak az ujjhegyeket használva. Ne hagyd ki a kar belső felét, a térd- és könyökhajlatokat sem. Még jobb, ha kedvenc, lazítós zenétek szól, és annak a ritmusára masszírozol.

A gyönyör izmai

A Sahajoli, azaz a vaginális izmok tökéletes "kezelése" mind a Tao, mind a Tantra szerint a szexualitás egyik legfontosabb kelléke. Az erotikában játszott szerepe mellett az egészség megőrzéséhez is fontos, Indiában családi hagyományként a fiatal lányokat az anyjuk tanítja meg a hüvelyizmok használatára. Minél korábban kezdi egy nő, annál természetesebbé válik, de sohasem késő nekifogni, hiszen a szülés után levő anyukáknak és az idősebb nőknek is rendszeresen kéne edzeniük ezt a belső izmot. A gyakorlat nem túl bonyolult: szorítsd össze a hüvelyed úgy, mintha erős vizelési ingert próbálnál visszatartani, közben számolj ötig, lélegezz tudatosan, majd lazítsd el az izmot. Napi többször néhány perces gyakorlással komoly eredmény érhető el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése